1 Martie la Năvodari

1 martie, început de primăvară. Un nou prilej pentru domnii din Partidul Social Democrat din Năvodari să iasă pe drumurile orașului și să dăruiască doamnelor și domnișoarelor tradiționalele mărțișoare.

Tradiția spune că începutul de primăvară trebuie marcat cum se cuvine, cu mărțișoare pentru toate doamnele și domnișoarele. De acest lucru nu au uitat nici domnii din formațiunea politică locală, PSD. Îmbrăcați frumos, cu capetele descoperite, cu mâinile neacoperite, fără mănuși, au luat la pas străzile orașului pentru a le ieși doamnelor în întâmpinare așa cun se cuvine, cu un gest simbol, mățișorul. Din grupul domnilor generoși, membrii ai PSD Năvodari au făcut parte primarul orașului Năvodari, domnul Florin Chelaru, președintele organizației PSD Năvodari, domnul Nicolae Vasile Moruzi, domnii Stan Liviu Marian, Pândici Radu dar și alți membrii.

Cu atât mai mult gestul acestul acestor domni este lăudabil, cu cât an de an nu uită de doamnele din orașul Năvodari, acest obicei devenind o tradiție.

Astăzi, oamenii politici ai PSD Năvodari au dus o politică aparte, demnă de statutul de domni politicoși, au  dăruit prin gestul lor un zâmbet tuturor doamnelor ce le-au ieșit în cale.

Sursa: www.tvlitoral.ro/gest-politicos-de-la-politicienii-psd-navodari

Comentarii