Accident grav pe drumul Năvodari – Constanța

Două persoane din Năvodari au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc în această dimineață pe drumul dintre Constanța și Năvodari, în zona Hanul Piraților.

Cele două victime au rămas încarcerate între fiarele contorsionate.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Midia, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța.

Martorii spun că șoferița unei mașini a pierdut controlul volanului și a intrat într-un alt autoturism care venea, din sens opus, de la Constanța spre Năvodari.

Inpectoratul Județean de Poliție a precizat că ”la data de 19.05.2017, ora 07.45, numita G.C., în vârstă de 30 de ani, din orașul Năvodari, a condus un autoturism, pe DC 86, dinspre Năvodari spre Constanța, unde a pierdut controlul direcției de mers, a lovit bordura din dreapta drumului, a trecut ulterior peste pereții despărțitori ai drumului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus și era condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Năvodari. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto”.

Ambele mașini au fost serios avariate.

IPJ Constanța a întocmit dosar penal în acest caz.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/accident-grav-pe-drumul-navodari-constanta/

Comentarii