Acțiune de donare de sânge la Năvodari, sâmbătă, 8 aprilie

Primăria Orașului Năvodari și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța organizează o nouă acțiune de donare de sânge la Năvodari. O echipă mobilă va fi prezentă, sâmbătă, 8 aprilie, în intervalul orar 08.30 – 13.30, la Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din cadrul Direcției Asistență Socială (Str. Sănătății, nr. 2). La acțiunea de donare din 8 aprilie sunt așteptați atât locuitorii orașului Năvodari, precum și cei din localitățile învecinate, care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de tratament transfuzional.

„Persoanele donatoare vor beneficia de zi liberă de la locul de muncă în ziua donării, 7 tichete de masă pentru produse alimentare, decontarea cheltuielilor de transport în ziua donării pentru cei care au domiciliul în altă localitate, reducere 50% pentru achiziția unui abonament pentru o lună pentru mijloacele publice de transport dacă domiciliul este în localitatea în care își are sediul Centrul de Transfuzie Sanguină.

Toți donatorii de sânge sunt rugați să prezinte în ziua donării un act de identitate valabil.

Persoanele care doresc să doneze sânge sunt rugate să se programeze la numărul de telefon 0786 821 750, de luni-vineri, în intervalul orar 09.00-16.00.

Pentru a deveni donator de sânge trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Citește tot articolul AICI

Sursa: https://www.ordinea.ro/documente-actiune-de-donare-de-sange-la-navodari-sambata-8-aprilie/

Comentarii