Angajări la UPU-SMURD Năvodari, Centrul de Sănătate Multifuncțional. Sunt scoase la concurs 6 posturi de medic pediatru

Orașul Năvodari merită să beneficieze de cele mai performante servicii medicale, Centrul de Sănătate Multifuncțional deschis în urmă cu un an și jumătate fiind un prim pas foarte important în acest sens.

În acest sens, Primăria Orașului Năvodari anunță faptul că 6 posturi cu normă întreagă de medic specialist specialitatea pediatrie în cadrul UPU – SMURD Năvodari au fost scoase la concurs de către Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța.

“Alături de partenerii noștri implicați, Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța și Consiliul Județean Constanța, căutăm cele mai bune soluții pentru ca unitatea medicală de la Năvodari să evolueze așa cum ne dorim cu toții.

Primăria Orașului Năvodari apreciază și salută eforturile Spitalului Județean Constanța pentru ca unitatea de la Năvodari să beneficieze de un personal medical înalt calificat și invită cadrele medicale care se încadrează în cerințele postului să se înscrie la concurs.

Data limită pentru înscrierea la concurs: vineri, 8 aprilie 2022.

Mai multe informații și detalii pot fi găsite pe site-ul Spitalului Județean Constanța (https://www.spitalulconstanta.ro/anunt-posturi-vacante-upu-smurd-punct-lucru-navodari/), în revista ”Viața Medicală” (nr.12/25.03.2022) sau pe site-ul Ministerului Sănătății”, transmite Primăria Năvodari .

Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/angajari-la-upu-smurd-navodari-centrul-de-sanatate-multifunctional-sunt-scoase-la-concurs-6-posturi-de-medic-pediatru/

Comentarii