APEL UMANITAR! Un tânăr de 22 de ani din Năvodari se luptă cu o boală GRAVĂ

Un tânăr 22 de ani din Năvodari are nevoie de ajutorul nostru! Andrei Mitrea, un tânăr 22 de ani, din Năvodari, absolvent al facultății de Matematică-Informatică, a fost diagnosticat cu Osteoblastom – tumoră la nivelul coloanei cervicale. Prietenii au făcut apel pe Facebook pentru strângerea de fonduri pentru ca Andrei să poată fi tratat în străinătate.

„Andrei Mitrea, are nevoie de ajutorul nostru!!! Are nevoie să știe că îi vom fi alături.

Andrei are 22 de ani, este din Năvodari, absolvent al facultății de Matematică-Informatică. Până mai ieri nimeni și nimic nu prevestea necazul care s-a abătut asupra să.

Andrei, un băiat frumos, inteligent, ascultător și bine crescut a avut parte de mici impulsuri ale bolii până această s-a definit concret.

Împreună cu tatăl sau au urmat mai multe investigații, până acesta s-a definitivat. Diagnosticul fiind: Osteoblastom – TUMORĂ LA NIVELUL COLOANEI CERVICALE.

Recomandarea medicului curant a fost o intervenție non-invazivă (protonoterapie), datorită poziției tumorii care înglobează arteră vertebrală și cordonul medular.

Costurile sunt estimative, deoarece clinică din HEIDELBERG analizând complexitatea dosarului a decis efectuarea unor investigații amănunțite pentru stabilirea procedeului și costurilor exacte.

Andrei are o programare în Germania pentru investigații amănunțite pentru a stabili cu exactitate procedura, iar costurile pentru începerea să variază undeva între 50.000 și 100.000 de EURO.

Împreună putem să-l ajutăm pe Andrei să depășească acest scenariu sumbru din viață să și a familiei sale, să ducă o viață normală.

Orice sumă îi poate fi mai mult decât de folos!

Titular: ANDREI MITREA

IBAN: RO26RZBR0000060022216902

Valută: Lei

Nume bancă: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

Titular: ANDREI MITREA

IBAN: RO78RZBR0000060021928555

Valută: EUR

Nume bancă: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

Comentarii