Beneficiarii de teren din cartierul Midia Sat, așteptați să-și ridice procesele verbale de intrare în posesie

Primăria Năvodari informează că tinerii beneficiari ai loturilor de teren atribuite în cartierul Midia Sat sunt așteptați, începând de luni, 2 martie, la sediul Primăriei (camera 17), pentru ridicarea proceselor verbale de intrare în posesie.

”Reamintim că, la începutul lunii februarie, 40 de tineri beneficiari au fost în cartierul Midia Sat, alături de reprezentanți ai autorității locale, pentru preluarea amplasamentelor unde își vor construi locuințe.

Primăria Năvodari desfășoară în prezent ample lucrări de infrastructură în cartierul tinerilor năvodăreni Midia Sat, în cadrul proiectului ”Echipare tehnico-edilitară și asfaltare tramă stradală zona Midia Sat”, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Se va introduce sistem de canalizare și alimentare cu apă, se vor asfalta străzile și se vor amenaja trotuare, astfel încât tinerii viitori locatari să beneficieze de cele mai bune condiții”, anunță Primăria.

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0241/761603, int. 121.

Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/beneficiarii-de-teren-in-cartierul-midia-sat-asteptati-sa-si-ridice-procesele-verbale-de-intrare-in-posesie/

Comentarii