Centrul de Permanenţă Năvodari, deschis în minivacanța de 1 Decembrie

asistenta-medicala-navodariLocuitorii din Năvodari care au nevoie urgentă de asistență medicală, precum și cei din Corbu, Lumina, Săcele, Istria și Sinoe se pot adresa specialiștilor de la Centrul de Permanenţă.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a anunțat că de astăzi și până pe 4 decembrie, mai multe unităţi sanitare publice din judeţul Constanţa vor asigura asistenţă medicală de urgenţă.

Este vorba despre  Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Unitatea de la Băneasa, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, Spitalul Municipal Medgidia, cel Municipal din Mangalia, Spitalul Orăşenesc Cernavodă, cel din Hârșova și Spitalul de Pneumoftiziologie Constanţa.

În perioada minivacanței vor funcționa și cele 3 centre de permanenţă din judeţul Constanţa  care vor asigura asistenţă medicală de urgenţă în program non stop cu linie de gardă:

  • Centrul de Permanență Cogealac, cu zone arondate: Tariverde, Cogealac, Râmnicu de Sus, Râmnicu de Jos, Gura Dobrogei, Fântânele, Nuntaşi şi Mihai Viteazu
  • Centrul de Permanenţă Năvodari, cu zone arondate: Năvodari, Corbu, Lumina, Săcele, Istria, Sinoe
  • Centrul de Permanenţă Cumpăna, cu zone arondate: Cumpăna, Lazu, Agigea.

Totodată, Serviciul de Ambulanţă va prelua solicitările populaţiei prin apelul 112.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/centrul-de-permanenta-navodari-deschis-in-minivacanta-de-1-decembrie/

Comentarii