Centrul de Sănătate din Năvodari a fost inaugurat

Orașul Năvodari are de miercuri unul dintre cele mai moderne Centre de Sănătate din județul Constanța. Acesta va funcționa ca și secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța.

Centrul Multifuncțional beneficiază de dotări ultra moderne, un laborator de analize medicale și zonă de triaj epidemiologic. De aceste servicii pot beneficia începând cu săptămâna viitoare pacienţii asiguraţi la CAS. Centrul medical din Năvodari se va deschide, practic, de săptămâna viitoare și va beneficia de 41 de cadre medicale. Noul spital va avea Unitate de Primiri – Urgențe și 9 specialități medicale.

Proiectul de reînființare al acestui spital a fost inițiat de Primăria Năvodari și Consiliul Județean, cu sprijinul Spitalului Județean Constanța și Ministerului Sănătății. Primăria Năvodari a investit 4 milioane de lei în reabilitarea și modernizarea clădirii, în timp ce Consiliul Județean și Spitalul au contribuit cu aparatura, dotările și personalul. Centrul de Sănătate Năvodari este acum unitate medicală în subordinea și coordonarea Spitalului Județean Constanța, care va răspunde în totalitate de activitatea și funcționarea acestuia.

Comentarii