Centrul de Vaccinare împotriva COVID-19 din NĂVODARI va deveni FUNCȚIONAL în CURÂND

Județul Constanța se pregăteșe de vaccinare. Potrivit unui comunicat transmis de Prefectura județului, optsprezece centre de vaccinare vor fi amenajate în şaisprezece localităţi , urmând ca în municipiul reşedinţă de judeţ şi în Cernavodă să fie câte două, iar în rest câte un singur centru. Astfel, orașul Năvodari va beneficia de un singur centru de vaccinare.

Centrul de vaccinare, funcțional în scurt timp

Centrul de vaccinare împotriva SARS-Cov-2 din orașul Năvodari va deveni funcțional în scurt timp. În acest moment, Centrul de vaccinare de la Năvodari este în proces de autorizare. Conform Hotărârii nr. 2/13.01.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța Centrul de vaccinare de la Năvodari va funcționa, respectând toate normele legale, în incinta Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, aflat în administrarea Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Apostol Andrei” Constanța. ,,Potrivit Nucleului Local de Coordonare, Centrul de vaccinare de la Năvodari își va începe activitatea în funcție de disponibilitatea vaccinului, dar nu mai devreme de 1 februarie.” au declarat reprezentanții primăriei Năvodari.

Citește tot articolul AICI

Sursa: https://www.replicaonline.ro/centrul-de-vaccinare-impotriva-covid-19-din-navodari-va-deveni-functional-in-curand-460119/

Comentarii