Certificat de apreciere, primit de Biblioteca ”Pontus Euxinus” Năvodari

Biblioteca ”Pontus Euxinus” Năvodari a primit un certificat important, pentru activitățile de voluntariat desfășurate în timpul Săptămânii Naționale a Voluntariatului.

”Mulțumim Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat, pentru apreciere și pentru tot sprijinul acordat! Mulțumiri sincere tuturor voluntarilor implicați, membrii echipei ”Ambasadorii bibliotecii”, cei cu ajutorul cărora biblioteca încearcă să facă lumea din jur un loc mai frumos: Cătălina Elena Criveanu, Andreea Criveanu, Daniel Costache, Anca Sirghie, Madalina Izabela, Sky Skyler Songhiul. Mulțumim, de asemenea, și beneficiarilor noștri, cei care se bucură și pășesc alături de noi în minunata lume a voluntariatului, transmit reprezentanții Bibliotecii ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului a avut loc în perioada 13-19 mai 2019.

Este cel mai mare eveniment anual de celebrare a voluntariatului şi de apreciere publică a voluntarilor din România, menit să mobilizeze cât mai multe organizaţii şi voluntari, ca resursă viabilă și de neînlocuit în soluționarea problemelor cu care se confruntă societatea.

Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/certificat-de-apreciere-primit-de-biblioteca-pontus-euxinus-navodari/

Comentarii