Concurs de promovare a tenisului de masă, în Năvodari

Un nou eveniment sportiv la Năvodari, prilejuit de Zilele Orașului. Astăzi a avut loc un concurs de promovare a tenisului de masă, în Sala Sporturilor din oraș. La eveniment au participat atât copiii, cât și adulții. Toți participanții au fost recompensați cu medalii și tricouri, iar cei mai buni trei jucători premiați cu articole sportive specifice acestui sport.

Continuă șirul evenimentelor sportive, la Năvodari. De data aceasta, tenisul de masă a fost vedeta zilei. Înarmați cu palete și mingi, zeci de copii au participat la un concurs de promovare al acestui sport.

Au fost și prichindei care au ținut în mână, pentru prima dată o paletă.

Toți participanții au fost recompensați cu medalii și tricouri, iar cei mai buni trei jucători premiați cu articole sportive specifice tenisului de masă. Evenimentul  face parte din seria de manifestări prilejuite de Zilele Orașului Năvodari. În această seară, dar și sâmbătă, de la ora 18, năvodărenii sunt invitați în Parcul Central, la o serie de activități culturale, artistice și sportive, piese de teatru, dansuri și recitaluri, tombole cu premii și multe alte surprize. Anul acesta s-au împlinit 600 de ani de atestare documentară a orașului Năvodari.

Sursa: https://stiri.litoraltv.ro/concurs-de-promovare-a-tenisului-de-masa-in-navodari/

Comentarii