Copiii, sărbătoriți la Năvodari

”La mulți ani, să ne creșteți mari!” Cu acest mesaj au fost întâmpinați copiii din Năvodari, sărbătoriți pe durata întregii zile în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a copiilor, desfășurate în Parcul Central al orașului din nordul litoralului.

Program special pregătit de autoritățile locale și reprezentanții Casei de Cultură Pontus Euxinus pentru copiii din Năvodari. Cu mic cu mare, alături de părinți și bunici, toți elevii și micuții de la grădinițe au venit pe platoul din Parcul Central, unde voia bună a fost la ea acasă.

Copiii au participat la jocuri și concursuri, s-au întâlnit cu supereroii preferați, au dansat, s-au lăsat pictați pe fețe și au privit fascinați cum din baloanele multicolore s-au transformat în săbii și animăluțe.

Împreună cu copiii, părinții și bunicii au savurat bucuria celor mici, fericiți că un astfel de eveniment s-a desfășurat la Năvodari.

Ziua de 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră și de a demonstra că un copil este cea mai mare bogăție a unui om. La mulți ani, tuturor copiilor!

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/copiii-sarbatoriti-la-navodari/

Comentarii