Cros umanitar! Andrei are nevoie de ajutorul nostru: năvodăreanul a fost diagnosticat cu tumoră osoasă!

Family Runners organizează crosul umanitar “Împreună pentru Andrei”. Tânărul este din Năvodari și a fost diagnosticat cu osteoblastom, o tumoră osoasă.

Evenimentul este programat pentru 3 ianuarie și va avea loc la Stadionul “Flacăra” din Năvodari. Taxa de participare este de 25 de lei, suma reprezentând o donație pentru Andrei. Ora de start pentru cros se face după ora 11.00, din 30 în 30 de minute. Înscrierile se fac la stadion în zilele de 2 și 3 ianuarie între orele 12.00 și 16.00.

Andrei Mitrea are 22 de ani, este din Năvodari, absolvent al facultății de Matematică-Informatică. Până mai ieri nimeni și nimic nu prevestea necazul care s-a abătut asupra sa. Andrei, un băiat frumos, inteligent, ascultător și bine crescut, a avut parte de mici impulsuri ale bolii până aceasta s-a definit concret. Împreună cu tatăl sau au urmat mai multe investigații, până acesta s-a definitivat. Diagnosticul fiind: Osteoblastom – TUMORĂ LA NIVELUL COLOANEI CERVICALE. Recomandarea medicului curant a fost o intervenție non-invazivă (protonoterapie), din cauza poziției tumorii care înglobează artera vertebrală și cordonul medular. Costurile sunt estimative, deoarece clinica din HEIDELBERG analizând complexitatea dosarului a decis efectuarea unor investigații amănunțite pentru stabilirea procedeului și costurilor exacte.

Citește tot articolul AICI

Sursa: https://focuspress.ro/cros-umanitar-andrei-are-nevoie-de-ajutorul-nostru-navodareanul-a-fost-diagnosticat-cu-tumora-osoasa/

Comentarii