“Crosul Năvodariului”, la a cincea ediție

“Crosul Năvodariului”, ajuns la ediția cu numărul cinci, s-a dovedit un real succes. Evenimentul, care promovează un stil de viață sănătos, a adunat laolaltă atât sportivi, cât și numeroși locuitori ai orașului, de la cei mai mici până la pensionari, care au înfruntat căldura și au alergat pe pista stadionului.

Stadionul “Flacăra”, din Năvodari, a fost, duminică, gazda celei de-a V-a ediții  a „Crosului Năvodariului”, competiție care promovează un stil de viață sănătos pentru locuitorii orașului. Evenimentul, care a cuprins trei curse pentru diferite categorii de vârstă, două pentru copii și una pentru adulți, a fost un real succes.

Nu a contat foarte mult nici căldura, nici vârsta, și nici locul pe care s-au clasat concurenții. Importantă a fost participarea și, mai ales, mișcarea.

Indiferen că a câștigat sau nu, fiecare participant a primit câte o medalie și un tricou de la organizatorii „Crosului Năvodariului”, dar și batoane proteice și apă pentru hidratare.

De asemenea, toți participanții au fost înscriși la o tombolă cu premii care constau în echipamente sportive, iar câștigătorii vor fi anunțați în cadrul spectacolului organizat cu ocazia „Zilelor Orașului Năvodari”, pe 31 iulie.

Sursa: https://stiri.litoraltv.ro/crosul-navodariului-la-a-cincea-editie/

Comentarii