Delegație oficială la Năvodari

Sorina Pintea, ministrul sănătății și Eugen Orlando Teodorovici, ministrul finanțelor au fost prezenți astăzi la Năvodari. Scopul vizitei l-a constituit vizitarea șantierului viitorul spital al orașului.

O delegație oficială a guvernului, formată din ministrul sănătății, Sorina Pintea și Eugen Orlando Teodorovici, ministrul finanțelor au venit pe 20 iulie la Constanța pentru a studia mai multe puncte de interes. În agenda de lucru a guvernanților s-a aflat și orașul Năvodari cu un proiect demarat de primăria locală. Primarul Florin Chelaru și viceprimarul Liliana Mară au însoțit delegația oficială la locul desfășurării lucrărilor de construcție a noului spital de pe strada Sănătății.  La fața locului au mai fost prezenți Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța și Cătălin Grasa, director SCJU Constanța.

În urma acestei vizite oficiale s-a creeat o bună colaborare între viceprimarul Liliana Mară și ministrul sănătății, Sorina Pintea.

În încheiere, ministrul finanțelor a prezentat punctul său de vedere pe marginea acestor problematici sociale privind sectorul sănătății.

Din programul de lucru al miniștrilor au mai făcut parte și inaugurarea secției ambulatoriu Eforie Sud, precum și o vizită la SCJU Constanța.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/delegatie-oficiala-la-navodari/

Comentarii