Doi frați din Năvodari, campioni la aritmetică mentală: Ce premii au cucerit copiii

Doi frați din Năvodari, respectiv Iustin, în vârstă de șapte ani și Sofia, în vârstă de 12 ani au obținut rezultate excepționale participând atât la competiții școlare, cât și la competiții extrașcolare.

Iustin deține un palmares uimitor în ceea ce privește aritmetica mentală. Băiatul a reușit să câștige competiții atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Iustin a participat ieri, în data de 9 aprilie 2023, la The European Menthal Aritmetic Cup 2023, care s-a desfășurat la București. Băiatul în vârstă de șapte ani a reușit să obțină locul I.

De asemenea, el participă lunar, în mediul online, la concursul World Mathematics League Egipt. Anul trecut, băiatul a participat la un concurs în Cairo, unde concurența a fost mare. Participanții au venit din 17 țări, însă el a reușit să obțină rezultate deosebite. Totodată, el a participat și la competiții online ce s-au ținut atât în India, cât și în Taiwan.

Citește tot articolul AICI

Sursa: https://ziarulamprenta.ro/invatamant/doi-frati-din-navodari-campioni-la-aritmetica-mentala-ce-premii-au-cucerit-copiii/206134/

Comentarii