Dosar penal pentru un șofer din Năvodari. A fost prins băut la volan

Un șofer din Năvodari care conducea sub influența băuturilor alcoolice a fost prins de polițiștii rutieri.

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța precizează că la data de 04.06.2017, ora 00.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe V.M., în vârstă de 37 de ani, din orașul Năvodari, care a condus un autoturism, pe strada Sănătății din Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal. El nu a fost însă singurul șofer sancționat de polițiști.

IPJ menționează că alți 10 conducători auto din județul Constanța s-au ales cu dosare penale, printre ei și un tânăr din Ovidiu.

Astfel, pe 04 iunie, ora 02.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au depistat pe A.R.-E., în vârstă de 22 de ani, din Ovidiu, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Insulei din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pe 4 iunie, ora 00.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe M.A., în vârstă de 39 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada ștefan cel Mare din Mangalia, având permisul de conducere suspendat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/dosar-penal-pentru-un-sofer-din-navodari-a-fost-prins-baut-la-volan/

Comentarii