Eveniment inedit organizat de Sindicatul Liber Petrochimistul din Năvodari

După  „Maratonul nisipului” din stațiunea Mamaia  și „Crosul Primăverii” organizat la Năvodari, urmează o a 3-a rundă de mișcare, ce se va desfășura între Tabăra de copii „Delfinul” și stațiunea Mamaia Nord. În ce constă noua provocare, aflați din materialul următor.

Prima ediție a competiției de alergare denumită „SLP Run” și organizată Sindicatul Liber Petrochimistul, din Năvodari, ia startul pe 22 aprilie.

Un semimaraton pe nisip și pe faleza asfaltată din stațiunea Năvodari, la care sunt invitați pentru a  participa toți iubitorii de mișcare în aer liber. Competiția se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță, și conține patru probe de foc.

Angajaţii Petromidiei, năvodărenii, constănțenii dar şi turiștii care se află în această perioadă la malul mării se pot înscrie, gratuit, pe site-ul concursului.

Ca și în celelalte competiții, cei mai buni sportivi vor fi premiați.

Startul va fi dat  la ora 10:00 la Tabăra de copii, zona Teatrului de Vară. Concursul de alergare pe traseul Tabăra Năvodari – Mamaia Nord, SLP Run, este organizat de către Sindicatul Liber Petrochimistul, alături de o serie de parteneri media printre care și postul de televiziune Litoral TV.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/eveniment-inedit-organizat-de-sindicatul-liber-petrochimistul-din-navodari/

Comentarii