Facilități fiscale pentru năvodărenii care au datorii la bugetul local

Locuitorii din Năvodari care nu au reuşit să-şi plătească la timp impozitele şi taxele locale în 2018 sunt scutiți de plata majorărilor de intârziere.

Facilitățile fiscale sunt prevăzute într-o hotărâre aprobată de Consiliul Local Năvodari în septembrie.

Beneficiarii sunt persoane juridice, persoane fizice sau entități fără personalitate juridică care la data de 31.12.2018 înregistrau obligații bugetare principale restante, indiferent de cuantumul acestora.

Primăria Năvodari anunță că locuitorii orasului pot depune cereri pentru anularea majorărilor de întârziere, la sediul Serviciului de Impozite și Taxe Locale până cel târziu la data de 15.12.2019.

”Peste 100 de năvodăreni au solicitat până în prezent anularea accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la 31.12.2018, conform prevederilor OG 6/2019.

Vă reamintim că cererile pot fi depuse până pe 15 decembrie 2019, la sediul Serviciului de Impozite și Taxe Locale, soluționarea acestora urmând a se face în termen de 15 zile.

Mai multe informații despre documentele necesare, condițiile de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la 31.12.2018, precum și despre procedura derulată de Serviciului de Impozite și Taxe Locale găsiți pe pagina web a Primăriei Orașului Năvodari”, precizează Primăria Năvodari.

Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/facilitati-fiscale-pentru-navodarenii-care-au-datorii-la-bugetul-local/

Comentarii