Focar de coronavirus la Serviciul Impozite și Taxe Năvodari

Trei angajați ai Serviciului Impozite și Taxe Năvodari au fost confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Alți patru sunt în izolare ori așteaptă rezultatul testelor COVID-19.

Administrația locală anunță că din acest motiv, activitatea Serviciului Impozite și Taxe Năvodari este îngreunată.

În toate spațiile Serviciului au loc lucrări de dezinfecție, iar locuitorii din Năvodari sunt sfătuiți să opteze pentru plata online, prin  serviciul ETAX.

”Activitatea cu publicul la Serviciul Impozite și Taxe Locale este îngreunată în această perioadă, după ce trei angajați s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și alți patru sunt în izolare ori așteaptă rezultatul testelor COVID-19.
Primăria Năvodari a demarat procedurile pentru realizarea dezinfecției în toate spațiile din clădirea Serviciului Impozite și Taxe Locale.
Întrucât sănătatea populației și a angajaților instituției publice rămâne prioritatea numărul unu, solicităm tuturor contribuabililor care au posibilitatea să opteze pentru plata online a taxelor și impozitelor locale folosind serviciul online ETAX și să comunice declarațiile fiscale prin Poșta Română!

Totodată, cetățenii interesați se pot adresa pe e-mail și telefonic pentru rezolvarea urgentă a diferitelor probleme aferente Serviciului Impozite și Taxe Locale, la adresa electronică: impozite@primaria-navodari.ro si la numărul de telefon: 0241/762.675”, transmit autoritățile.

Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/focar-de-coronavirus-la-serviciul-impozite-si-taxe-navodari

Comentarii