Fotbaliști de la CS Năvodari, RĂNIȚI într-un grav accident rutier în apropiere de Viișoara

Un autoturism în care se aflau patru tineri din Năvodari s-a răsturnat pe câmp, astăzi, pe DN 3 între localitățile Viișoara și Pietreni.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, probele arată că șoferul a pierdut controlul autovehiculului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp.

La locul accidentului a intervenit și elicopterul SMURD care a preluat un pacient în stare gravă, pe care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Constanța. Alți doi pacienți au primit îngrijiri medicale de la echipajele de pe ambulanță fiind și ei transportați apoi la spital pentru a fi ținuți sub observație de medici. Cel de-al patrulea ocupant al mașinii s-a ales doar cu răni superficiale.

Potrivit Antena 3, doi dintre răniți sunt jucători de fotbal acreditați la Club Sportiv Năvodari, echipă ce evoluează în Liga a IV-a. Formația dispută

Citește tot articolul AICI

Sursa: http://radioconstanta.ro/2017/09/24/fotbalisti-de-la-cs-navodari-raniti-intr-un-grav-accident-rutier-in-apropiere-de-viisoara/

Comentarii