Hotărâre definitivă în dosarul presupusului jaf de 100.000 de euro de la Năvodari

Remus Vasile ArvatuJoseff Rivas, Senol Amet şi Marius Stoica rămân în stare de arest preventiv! De asemenea, Claudiu Costache rămâne în arest la domiciliu, iar George Sburlan va fi sub imperiul controlului judiciar. Deciziile mai sus precizate sunt definitive şi au fost luate de judecătorii Curţii de Apel Constanţa. Cele şase persoane sunt judecate în dosarul presupusului jaf de 100.000 de euro de la Năvodari şi au fost condamnate în primă instanţă la peste 40 de ani de detenţie.
Iată pedepsele aplicate de Judecătoria Constanţa, prima instanţă învestită cu soluţionarea cauzei, după schimbarea unor încadrări juridice: Remus Vasile Arvatu – opt ani de închisoare, Joseff Rivas – aproape opt ani de închisoare, Şenol Amet – opt ani, patru luni şi 274 de zile, Claudiu Costache – şase ani şi şase luni de închisoare, Marius Stoica – zece ani şi opt luni de închisoare şi George Sburlan – doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
Pedepsele mai sus precizate au fost aplicate de judecătorul Valentin Ticea, din Judecătoria Constanţa, şi au fost atacate la Curtea de Apel Constanţa.

Citește tot articolul AICI

Sursa: http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/justitie/prima-instanta-a-dictat-peste-40-de-ani-de-inchisoare-hotarare-definitiva-in-dosarul-presupusului-jaf-de-100-000-de-euro-de-la-navodari-626283.html

Comentarii