”Împreună pentru Iuliana”. Târg caritabil organizat de Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Năvodari

Elevii Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” din Năvodari vin în sprijinul Iulianei, o tânără din localitate care are nevoie de bani pentru a se trata în străinătate. Fata suferă de o boală cruntă.

Astfel, joi, 10 octombrie 2019, începând cu ora 11.30, în curtea școlii va avea loc un târg umanitar.

Veți putea achiziționa prăjituri și produse de patiserie proaspete, preparate de elevi și părinții acestora.

Fondurile obținute vor fi donate în contul Iulianei Vasilache.

”E tânără, e frumoasă, dar, în loc să guste din bucuriile vieții, se luptă să trăiască! Iuliana Vasilache, o adolescentă de 20 de ani, din Năvodari a fost diagnosticată cu cancer la rinichi. Șansa ei este un tratament scump, la o clinică din Turcia. Coșmarul a început în februarie 2018, când i-a fost pus diagnosticul cancer la rinichi, stadiul III. A urmat extirparea rinichiului stâng, apoi recuperarea, iar în aprilie 2019, în urma investigațiilor imagistice, au rezultat multiple metastaze la plămâni, ficat și oase, spun apropiații tinerei.
Părinții au trimis informațiile medicale la o clinică din Turcia, iar cadrele medicale de acolo au arătat că pot să o ajute. Dar tratamentul este costisitor, peste posibilitățile financiare ale familiei. De aceea, apropiații fetei fac apel la cei care doresc și pot să ajute.
Donațiile se pot face și în următoarele conturi bancare: Florin Vasilache, euro RO33 RZBR 0000 0600 2129 1396, lei RO54 RZBR 0000 0600 0565 4618, deschise la Raiffeisen Bank”, precizează Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Năvodari.

Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/impreuna-pentru-iuliana-targ-caritabil-organizat-de-scoala-gimnaziala-grigore-moisil-din-navodari

Comentarii