Împreună salvăm vieți!

Societatea civilă din Năvodari a răspuns prezent la nevoia unui concetățean de-al lor. Este vorba despre o tânără de doar 20 de ani, Iuliana Vasilache care a impresionat și înduioșat prin încercarea la care o supune viața.

Ea a fost diagnosticată cu o boală dură. Pentru a-i face față cu brio, Iuliana are nevoie de suport moral și material. Casa de Cultură „Pontus Euxinus” și-a deschis ușile pentru toți cei care au simțit să se alăture acestei cauze.

Între personalitățile prezente la eveniment i-am remarcat și pe fostii primari ai orasului Navodari, Matei Nicolae si Calapod Tudorel, preotii Andrei Salomeea de la parohia Buna Vestire, Petrea Leonard Florinel si Angel Ramboi de la parohia sfantul cuvios Antonie cel Mare, directorii liceului Lazar Edeleanu, Constantin Patrana si Filip Roxana, fostii consilieri locali Liviu Stan, Ilinca Costin si consilierul Dumitrescu Daniel. Impresionat, ca întotdeauna, de nevoile și problemele năvodărenilor, a ținut să aibă o intervenție puternică.

Toți banii strânși în amiaza zilei de 22 februarie, în cadrul spectacolului caritabil „Împreună salvăm vieți” vor fi direcționați către Iuliana. La un loc cu mesajele de încurajare și susținere, ne rugăm cu toții ca Iuliana Vasilache să se întoarcă sănătoasă acasă!

Sursa: https://www.tvlitoral.ro/impreuna-salvam-vieti/

Comentarii