Îți dorești un nou membru în familie?

Angajații Centrului de Ecarisaj din Năvodari își reiau activitatea în perioada următoare. Din cauza temperaturilor nefavorabile, la Biobază nu au mai fost aduși câini în ultimele săptămâni. Iubitorii de animale care doresc să adopte un patruped pot face o cerere scrisă către conducere.

Capacitatea Centrului de Ecarisaj este de maxim 50 de locuri. Sunt 4 boxe construite, iar animalele sunt supravegheate în permanență de un paznic. Hrana necuvântătoarelor este asigurată de Primărie.

Iubitorii de animale sunt conștienți că nu rasa câinelui contează și, permanent, oamenii cu suflet vin să adopte unul din cățelușii care sunt în așteptarea stăpânului. Procedura nu este complicată. Pe lângă cererea în care posibilul adoptator declară pe propria răspundere că are condiții pentru noul membru al familiei se plăteaște și o taxa simbolică.

Năvodărenii care ar dori să devină stăpânii animalelor pot vizita Biobaza, în fiecare zi a săptămînii, între orele 8 și 16, iar în week-end, de la 10 la 12. De asemenea, informații se găsesc pe site-ul Primăriei Năvodari.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/iti-doresti-un-nou-membru-familie/

Comentarii