La Năvodari, va fi inaugurat în acest an un teren de fotbal

Constantin Dinicu, directorul Clubului Sportiv Năvodari, a declarat că, în acest an, la Năvodari va fi amenajat un teren de fotbal cu gazon sintetic. 

Suprafaţa de joc va fi amplasată lângă Sala Sporturilor din oraş. „Terenul va fi omologat şi era absolut necesar, pentru că la stadionul «Flacăra», cele două terenuri sunt aglomerate, fiind peste 500 de copii care se antrenează“, a precizat Constantin Dinicu, pentru site-ul oficial al CS Năvodari.

Şeful clubului sportiv şi-a arătat satisfacţia faţă de rezultatele înregistrate în 2016. „Am reuşit cu echipele de rugby şi fotbal să avem performanţe foarte bune, ele aflându-se în partea superioară a clasamentelor. De asemenea, la kempo, cele peste 300 de medalii câştigate de sportivii noştri ne dau garanţia lucrului bine făcut, iar handbalul şi boxul se menţin şi ele în top“, a punctat Constantin Dinicu, conform sursei citate.

Formaţia de rugby este liderul Diviziei Naţionale de seniori (eşalonul secund din România), iar jucătorii pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase au început de patru zile pregătirile. Reunirea a avut loc la Stadionul „Flacăra“, unde se desfăşoară şi antrenamentele. În această perioadă, accentul se pune pe acumulările de ordin fizic, iar din lot fac parte jucătorii care au evoluat în prima parte a campionatului.

Citește tot articolul AICI

Sursa: http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/sport/la-navodari-va-fi-inaugurat-in-acest-an-un-teren-de-fotbal-621035.html

Comentarii