Licitații pentru spațiile de la Piața de Pește din Năvodari

Săptămânal, în zilele de miercuri și joi, Primăria Năvodari organizează licitații pentru închiriererea spațiilor de la Piața de Pește. Prețurile au scăzut, iar autoritățile estimează că în scurt timp obiectivul va fi ocupat in proporție de 80%.

Toți cei interesați să închirieze spații în incinta Pieței de Peste din Năvodari pot participa la licitații. Reprezentanții Primăriei ne explică ce pași trebuie urmați și ce acte sunt  necesare pentru demararea procedeului.

Cei care intenționează să închirieze o tarabă aici trebuie să știe că suma ajunge la 500 de lei pe lună. Totodată, sala de expoziție stă la dispoziția celor care doresc să organizeze evenimente.

Orașul Năvodari este îndreptăţit să aibă un asemenea centru pescăresc, ţinând cont că este aşezat între ape: Marea Neagră, lacul Siutghiol, lacul Taşaul şi canalul Dunăre-Marea Neagră, iar pescuitul este, pe lângă o afacere, şi o îndeletnicire tradiţională a multi dintre locuitori. De asemenea, construcţia, realizată în formă de peşte uriaş, este un element în plus de atracţie turistică.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/licitatii-pentru-spatiile-de-la-piata-de-peste-din-navodari/

Comentarii