Lucrări de amploare pe aleea Crinului din Năvodari

Primăria Năvodari anunță că, în urma discuțiilor avute de primarul Florin Chelaru, proiectanți și cetățenii de pe aleea Crinului și împrejurimi, s-a decis modificarea proiectului și remodelarea întregii zone.

Scopul principal al modificărilor este reabilitarea tramei stradale, mărirea numărului locurilor de parcare, modernizarea spațiilor pietonale și crearea de noi spații verzi.

Astfel, au fost regândite toate traseele pietonale din zona Crinului, urmând a se construi un nou trotuar, de la blocul 59 spre piața și magazinul Alfa Beta. Un trotuar nou se va amenaja și pentru a lega strada Cabanei de aleea Crinului, prin spatele blocului M1.

De asemenea, a fost desființat gardul viu din preajma blocurilor pentru a înlesni vizibilitatea șoferilor, iar întreaga zonă carosabilă va fi asfaltată.

Totodată, se va mări numărul locurilor de parcare dintre blocurile M1 și bl.59, iar între blocurile 58 și 59 se va amenaja spațiul verde.

Tot în cadrul proiectului de modernizare a zonei, fosta pescărie din Piața de Sud va fi demolată, iar Primăria va derula lucrări de igienizare în spate la Alfa Beta și va lua măsuri pentru creșterea gradului de siguranță în această zonă.

Având în vedere că lucrările sunt de amploare, ne cerem scuze pentru disconfortul creat și solicităm riveranilor să manifeste înțelegere și atenție sporită în trafic, precizează Primăria Năvodari.

Comentarii