Năvodărenii au alergat pentru Andrei, tânărul diagnosticat cu tumoră osoasă. Iulian Iacomi, organizatorul crosului umanitar: “Am fost foarte mulțumiți că am putut să ajutăm”

Năvodărenii s-au mobilizat și au alergat pentru tânărul Andrei Mitrea, de 22 de ani, diagnosticat cu tumoră osoasă. Aceștia au participa la crosul umanitar “Împreună pentru Andrei”, organizat de Family Runners. Evenimentul a avut loc duminică, 3 ianuarie, la Stadionul “Flacăra” din Năvodari.

Crosul a decurs neașteptat de bine. Este al cincilea eveniment pe care îl facem în Năvodari. Noi organizăm astfel de evenimente. Am bătut recordul propus la strângere de fonduri. La ultimul eveniment, dacă nu mă înșel, a fost 17.000 lei și astăzi avem peste 34.000 lei. Evenimentul a decurs bine. A fost multă lume. Se putea și mai bine. Întotdeauna este loc de mai bine. Am fost foarte mulțumiți că am putut să ajutăm. Am rămas surprins plăcut de fiecare dată. Aceeași oameni simpli vin la evenimente.

Citește tot articolul AICI

Sursa: https://focuspress.ro/navodarenii-au-alergat-pentru-andrei-tanarul-diagnosticat-cu-tumora-osoasa-iulian-iacomi-organizatorul-crosului-umanitar-am-fost-foarte-multumiti-ca-am-putut-sa-ajutam/

Comentarii