„NĂVODARI, oraș VERDE”

Campania de plantare copaci „NĂVODARI, oraș VERDE” va începe pe 25 octombrie. Primăria Năvodari a anunțat, astăzi, că acțiunea a trezit interesul locuitorilor, care își doresc un oraș frumos, curat și verde.

”Am primit sute de mesaje și emailuri de la persoane, de toate vârstele, care și-au manifestat intenția de a fi voluntari în ceea ce ne dorim să fie cea mai mare campanie de plantare de copaci din orașul nostru…”

În urma discuțiilor purtate în mediul on-line cu cetățenii orașului, conducerea administrației locale a stabilit ca locațiile pentru plantare să fie: Parc Front Canal, Parc Strada Recoltei, Parc Ion Dobre, Spatiu verde bl H3, Zona taluz strada Midiei, Zona Centru de zi, Bulevardul Năvodari-pe partea dreapta a Bulevardului dinspre Lumina.

”Dacă vremea va fi favorabilă, ne propunem ca prima zi a campaniei să fie vineri, 25 octombrie, de la ora 12, voluntari urmând să fie elevi ai școlilor din Năvodari, care și-au manifestat dorința de a participa în număr foarte mare…”

Până atunci, lista de voluntari este deschisă, iar apelul către societățile comerciale pentru a ne sprijini cu material dendrologic rămâne valabil!

Comentarii