Năvodari, pregătit pentru sărbătorile de iarnă

Orașul Năvodari a îmbrăcat straie de sărbătoare, în așteptarea Crăciunului. Pe principarele artere rutiere au fost montate decorațiuni luminoase, iar Parcul Central s-a transformat într-un orășel de poveste, unde iarna aceasta, toți cei care trec prin această zonă, vor avea parte de o serie de surprize.

O feerie de luminițe colorate îmbracă orașul Năvodari, și asta pentru că, Primăria s-a pregătit din timp și a alocat fonduri pentru a transforma orașul de la malul mării, într-unul  de poveste pentru sărbătorile de anul acesta.

În Parcul Central, din fața Casei de Cultură „Pontus Euxinus” peste tot unde privești cu ochii decorațiunile și ornamentele parcă anunță sosirea Crăciunului, chiar dacă mai sunt câteva săptămâni pînă la sărbătoarea preferată a copiiilor. Tot preferații lor sunt și pomișorii frumos împodobiți de aici.

Și cei mari au parte de o priveliște veselă, inclusiv șoferii. Pe principalele arterele rutiere din oraș, tronează decorațiunile luminoase recent amenajate cu grijă de angajații Primăriei Năvodari. Decorațiuni specifice sezonului de iarnă sunt așezate frumos și la intrarea în Năvodari, dar și în principalele puncte de atracție, iar arborii colorați pentru care este cunoscut orașul completează tabloul de iarnă de aici. Așadar nu vă rămâne decît să vă pregătiți CD-ul cu colindele preferate și să porniți într-o plimbare la ceas de seară prin oraș.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/navodari-pregatit-pentru-sarbatorile-de-iarna/

Comentarii