Năvodariul votează!

Ca în toată țara, secțiile de votare din Năvodari s-au deschis la prima oară a dimineții, iar năvodărenii nu s-au lăsat mult așteptați, primii care și-au exercitat votul fiind, așa cum era de așteptat, persoanele trecute de prima tinerețe. În schimb, reprezentanții autorității locale, dar și ai diverselor formațiuni politice, și-au făcut apariția la secțiile de vot în jurul orei prânzului.

Cei mai harnici în exercitarea votului s-au dovedit, așa cum era de așteptat, cei mai în vârstă. Primarul orașului Năvodari s-a prezentat la vot în jurul orei prânzului, declarând că a votat pentru o viață mai bună a locuitorilor orașului din nordul litoralului.

Edilul șef a mai spus că așteaptă de la noul Parlament să lucreze în beneficiul românilor.

La rândul lor, năvodărenii au votat cu speranța unui viitor apropiat în care să trăiască mai bine.

Chiar dacă așteptările sunt destul de mici, oamenii fiind dezamăgiți de clasa politică românească, cei care au votat speră că noul Parlament își va întoarce fața și către omul simplu.

La nivelul orașului Năvodari, conform datelor oficiale, sunt așteptați la vot 34.330 de cetățeni cu drept de vot, care au la dispoziție un număr de 24 de secții de votare.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/navodariul-voteaza/

Comentarii