Panică pe strada Macului din Năvodari

Litoral TV iese în sânul comunității năvodărene! De multe ori ne chemați pentru lucruri frumoase pe care vreți să le împărtășiți întregii comunități dar se  întâmplă uneori, precum astăzi, din păcate, să ne chemați cu diperarea omului neputincios care strigă după ajutor.

Iar noi vă suntem alături și la bine și la greu, ca într-o adevărată familie. Durerea oamenilor de pe strada Macului din Năvodari a fost declanșată de panica pe care au simțit-o în momentul în care în imediata apropiere a caselor în care locuiesc s-a iscat un incendiu amenințător.

La fața locului s-au deplasat două mașini de pompieri care au reușit să ducă la bun sfârșit lupta cu flăcările începută de locatari.

Prezent în mijlocul oamenilor a fost și primarul Florin Chelaru, care a rămas printre aceștia preț de câteva ore pentru a le asculta ofurile și frământările. Din păcate, în timp ce realizam acest material am fost înștiințați că un nou incendiu s-a declanșat pe aceeași stradă a Macului, pe o porțiune de câmp, foarte aproape de zona afectată ieri. Ca și rândul trecut oamenii au sesizat autoritățile iar la fața locului a fost trimisă o mașină de pompiri însoțită de două mașini ale poliției. Alerta a fost declanșată în jurul orei 13:30 iar intervenția a durat până la ora 15.

Sursa: https://www.tvlitoral.ro/panica-pe-strada-macului-din-navodari/

Comentarii