Polițiști pentru o zi la Năvodari

În perioada 15 iulie – 18 august 2017, Primăria Năvodari, în colaborare cu Inspectoratul De Poliţie Județean Constanța va desfășura Campania de prevenire a faptelor antisociale specifice sezonului estival în zona plajelor din Năvodari, intitulată ”Siguranța Ta, Prioritatea Noastră!”

Campania ”Siguranţa Ta, Prioritatea Noastră!” are în vedere asigurarea unui climat de siguranţă, de respectare a ordinii publice, urmând să se acționeze cu precădere pe plajele din Năvodari, în vederea prevenirii şi pregătirii antiinfracţionale a turiștilor, pentru ca aceștia să nu fie expuși fenomenului infracţional.

Astfel, începând cu data de 1 iunie 2017, Primăria Năvodari recrutează voluntari care vor fi timp de două săptămâni ”POLIȚIȘTI PENTRU O ZI”, în vederea derulării activităților informative, educative, preventive pe plaja din Năvodari, cu precădere în zonele de risc sau unde s-a constatat un grad ridicat de neglijență a turiștilor cu privire la propriile bunuri.

Campania se va derula în două serii, prima  din data de 15 iulie până la 1 august și cea de-a doua din 2 august până la de 18 august, sub coordonarea unui polițist din Năvodari.

Candidații pentru voluntariat trebuie să fie cetățeni români, fără antecedente penale, cu vârsta de peste 18 ani, apți medical. Organizatorii vor asigura șepci, tricouri inscripționate cu ”POLIȚIST PENTRU O ZI”, apă, transportul voluntarilor și alte bunuri în funcție de prevederile Proiectului.

Pentru înscrieri și detalii puteți suna de luni până vineri la Politia Locală a Orasului Năvodari, la numărul de telefon: 0241.760.307, sau pe adresa de e-mail:  prevenire.ipjcta@gmail.com.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/politisti-pentru-o-zi-navodari/

Comentarii