Primăria Năvodari acordă tichete sociale pentru Paște

Primăria orașului Năvodari anunță persoanele interesate că mai pot depune cereri pentru acordarea tichetelor sociale cu ocazia Sărbătorilor Pascale 2021 până în data de 23 aprilie. Până în prezent, peste 2.050 de persoane au solicitat acordarea acestui tip de beneficiu social. Cererile, însoțite de documentele aferente fiecărei categorii de beneficiari în parte, se pot depune la sediul Direcției Asistență Socială Năvodari, din Str. Sănătății, nr. 2, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00. Persoanele îndreptățite se vor prezenta cu actul de identitate original, pensionarii cu cuponul de pensie și persoanele încadrate în grad de handicap cu certificatul de încadrare în grad de handicap.

Primăria orașului Năvodari oferă tichete sociale următoarelor categorii de beneficiari, conform HCL nr. 30/24.02.2017, modificată prin HCL nr. 236/20.09.2019: pensionari cu venituri până în 1.450 de lei, persoane fără niciun venit, persoanele încadrate în grad de handicap grav sau accentuat, beneficiarii de venit minim garantat, precum și beneficiarii de alocație de susținere a familiei.

Citește tot articolul AICI

Sursa: https://www.cugetliber.ro/stiri-politica-administratie-primaria-navodari-acorda-tichete-sociale-pentru-paste-426769

Comentarii