Primăria orașului Năvodari organizează licitaţie publică

primaria-navPrimăria orașului Năvodari organizează licitaţie publică în vederea inchirierii spatiilor interioare (tarabe, birouri, restaurant, sala de sedinte  si pavilion expozitional)  si a unui numar de 16 puncte de vanzare exterioare (tarabe) situate în imobilul Centru Transfrontalier de afaceri in turism si activitati conexe – Piata agroalimentara de peste si produse din peste din oraşul Năvodari,  judetul Constanta.

Preţul de pornire al licitatiei este in functie de spatiile licitate: tarabe interioare – 660lei/luna/taraba; tarabe exterioare 309,38lei/luna/taraba; restaurant – 40,55lei/mp/luna; pavilion expozitional – 30,78lei/mp/luna; alte spatii interioare – 32,01 lei/mp/luna.

Garantia de participare la licitatie este in cuantumul a minimum 3 (trei) chirii minime lunare de la care porneste licitatia. Începând din 22.08.2016 se poate ridica documentaţia de participare la licitaţie de la sediul Primăriei Năvodari, camera 17. Ofertele se depun cu cel putin 24 de ore inainte de data organizarii licitatiei la Registratura Primariei Navodari, str. Dobrogei nr. 1.

Licitaţia se va organiza în ziua de luni, la fiecare doua săptămâni, începând cu data de 12.09.2016, ora 13,00 până la adjudecare, în sala de şedinţe a Primăriei.

Sursa: http://primaria-navodari.ro/oras/stiri/788-primaria-orasului-navodari-organizeaza-licitatie-publica

Comentarii