Primăria și Consiliul Local Năvodari vă invită la “Zilele Recoltei”

Primăria și Consiliul Local Năvodari vă invită la “Zilele Recoltei”, eveniment care va avea loc weekendul următor pe Stadionul Flacăra din localitate.  Organizatorii v-au pregătit numeroase surprize.

În primele 2 zile ale lunii octombrie, la Năvodari  vor  avea loc ”Zilele Recoltei”,  eveniment desfășurat anual, la care sunt invitați toți locuitorii orașului și nu numai. În speranța că toată lumea va fi prezentă pentru a se va bucua de roadele toamnei, primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a pregătit mai multe surprize.

Astfel, vă puteți delecta cu un pahar de must proaspăt stors, sau puteți savura fructe proaspete, direct de la producătorii care vor umple tarabele cu bunătățile toamnei. Standurile vor fi pline și cu produse autentice, pregătite după rețete tradiționale, cum ar fi murături, dulcețuri, gemuri și alte conservate, numai bune de pus în cămară pentru sezonul rece.

Participanții la eveniment se pot înscrie și la concursurile specifice, cum ar fi: ”Cel mai rapid băutor de vin” sau ”Alergatul cu sacul de cartofi”, precum și concursul marinăresc ”Sfoara”.

Așadar, în weekendul următor, năvodărenii sunt așteptați cu mic – cu mare pentru a sărbători împreună roadele toamnei, într-o ambianță specifică.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/primaria-si-consiliul-local-navodari-va-invita-la-zilele-recoltei/

Comentarii