Proprietarul unei pescării de lângă orașul Năvodari este revoltat!

Și-a găsit plasele de pescuit tăiate de persoane necunoscute, pentru a doua oară în ultimii doi ani. Având în vedere că în urma cercetărilor efectuate în primul caz, autorii au rămas neidentificați, pescarul se teme că și de această dată se va întâmpla la fel.

Proprietarul unei pescării de lângă orașul Năvodari a rămas fără plase de pescuit. Ilie Brândău, de 56 de ani, povestește că în dimineața zilei de luni, 21 august , a constatat că plasele pe care le întinsese la aproape 200 de metri în larg au fost tăiate în mai multe locuri de persoane necunoscute.

Peștele prins cu ajutorul plaselor era scos la vânzare, astfel că pescarul nu poate estima încă valoarea totala a pagubelor.

Proprietarul pescăriei a mai avut parte de o problema identică în urma cu 2 ani. La momentul respectiv, acesta a acuzat autoritățile de nepăsare și indiferență, după ce s-a chinuit ore în șir să reclame o infracțiune și a fost pasat dintr-o parte în alta. Acesta declara că a fost plimbat între Garda de Coastă, Poliția Năvodari și Poliția Portului Midia.

Pescarul bănuiește că ambele infracțiuni au fost săvârșite de aceleași persoane, dar având în vedere că nici primul caz nu a fost soluționat, autorii rămânând neidentificați, și de această dată se va întâmpla la fel, iar el va rămâne din nou cu paguba.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/proprietarul-unei-pescarii-de-langa-orasul-navodari-este-revoltat/

Comentarii