Rafinăria Petromidia Năvodari, 5,4 milioane tone de ţiţei procesate în 2016

KMG International şi-a îmbunătaţit în 2016 performanţele tehnologice şi rezultatele financiare, pe fondul continuării programelor de consolidare şi dezvoltare a activităţilor şi operaţiunilor de profil în România şi în regiunea Mării Negre.

Pe fondul unei majorări cu 9% a materiilor prime procesate anul trecut şi cu 13% a produselor comercializate în România, principala piaţă de desfacere, Grupul a reuşit să atingă un profit operaţional de aproximativ 239 milioane USD şi un profit net de 88 milioane USD.

„În 2012 am păşit pe calea unor schimbări de anvergură în cadrul grupului de companii KMG International. În această perioadă am constituit o echipă din oameni care împărtăşesc aceeaşi viziune şi am transformat compania dintr-o societate complet neprofitabilă în una cu o evoluţie pozitivă constantă. Astfel, principalii indicatori financiari şi operaţionali au crescut exponenţial în fiecare an!

De asemenea, anul trecut a fost înregistrat cel mai mare succes din istoria Grupului prin poziţionarea sa ca o platformă pentru dezvoltarea unui parteneriat strategic între companiile KazMunayGas şi CEFC China Energy Company Limited în regiunea Mării Negre. Acest parteneriat va asigura condiţiile necesare pentru continuarea, atât pe termen mediu, cât şi pe termen lung, punerii în practică a strategiei de dezvoltare a unor proiecte speciale în domeniul energiei, axate pe interesele economice ale Kazahstanului, României şi Chinei”, a declarat Zhanat Tussupbekov, CEO al KMG International.

Citește tot articolul AICI

Sursa: http://www.cugetliber.ro/stiri-economie-rafinaria-petromidia-navodari-5-4-milioane-tone-de-titei-procesate-in-2016-314385

Comentarii