Scapă de deșeuri în mod responsabil!

Se derulează o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice, în perioada 19 aprilie – 21 mai!

Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu Eco Fire Sistems, reia campania de colectare a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice, direct din fața casei sau a blocului.

Astfel, în fiecare zi de sâmbătă, între orele 09.00-14.00, echipe mobile se vor prezenta la domiciliul năvodărenilor (persoane fizice), în baza unei programări prealabile la numărul de telefon: 0747.047.495 (persoană de contact: Doina Șamata), de luni pana vineri în intervalul orar 09.00-17.00.

Compania parteneră își asumă colectarea și transportul, cu titlu gratuit, a deșeurilor colectate de la consumatorii casnici de pe raza orașului Năvodari.

Campania se derulează pentru al treilea an consecutiv în orașul Năvodari și urmărește conștientizarea și responsabilizarea cetățenilor în ceea ce privește apartenența la un mediu sănătos, prin participarea acestora activa la un program de colectare și reciclare a deșeurilor provenind din echipamente electrice și electronice (DEEE).

Sursa: https://www.facebook.com/primarianavodari

Comentarii