Școala Gimnazială “Grigore Moisil” din Năvodari vă invită la ”Ziua Porților Deschise”

Începând cu data de 8 martie, părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2018 – 2019.

Cererile-tip de înscriere trebuie validate la școala la care se solicită înscrierea copiilor, de luni până vineri, între orele 8:00-18:00.

De asemenea, fiecare unitate de învăţământ organizează ”Ziua Porţilor Deschise”.

La Şcoala Gimnazială “Grigore Moisil” Năvodari acest eveniment va avea loc miercuri, 14 martie.

Conducerea unității de învățământ precizează că preşcolarii de la grădiniţele din oraş sunt invitaţi, împreună cu doamnele educatoare şi părinţii, să facă un scurt tur al şcolii.

Vor avea ocazia să vadă sălile de clasă, laboratoarele, sala de sport şi vor descoperi astfel spaţiul deosebit de primitor unde, mai târziu, ca elevi ai şcolii, îşi vor desfăşura activitatea.

Evenimentul le va oferi părinţilor prilejul să cunoască oferta educaţională a Şcolii Gimnaziale “Grigore Moisil”, iar la sfârşitul activităţii vor putea participa alături de copii la un program artistic pregătit de elevii şcolii.

Cadrele didactice şi elevii Şcolii Gimanziale “Grigore Moisil” au fost ieri la grădiniţele din oraș pentru a-i invita pe cei mici la “Ziua Portilor Deschise”.

Reprezentanţii şcolii au fost însoţiţi de mascote care le-au înseninat ziua viitorilor mici şcolari, le-au oferit baloane, bomboane şi câte o felicitare de 8 Martie pentru mămicile lor.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/scoala-gimnaziala-grigore-moisil-din-navodari-va-invita-la-ziua-portilor-deschise/

Comentarii