Serbare Câmpenească și Zilele Orașului Năvodari. Când vor avea loc evenimentele

Primăria Năvodari a anunțat calendarul evenimentelor pe care le va organiza în acest an în oraș.

Astfel, Ziua Internațională a Muncii, 1 Mai, va fi sărbătorită în Tabăra Delfinul, unde autoritățile locale vor pregăti o Serbare Câmpenească.

Pe 25 mai, la Năvodari va fi marcată Ziua Eroilor. La Troița din centrul orașului sau Statuia lui Mihai Viteazul din Piațeta „ Ion Dobre” vor avea loc depuneri de coroane de flori, omagierea și premierea veteranilor de război din orașul Năvodari și un spectacol cu muzică de fanfară și participarea elevilor de la școli din localitate.

În luna iulie, Primăria Năvodari, în colaborare cu Ministerul Educației și Asociația Delfinul de Aur, vă așteaptă la Teatrul de Vară „Laurențiu Duță”. Aici va avea loc Festivalul Internațional de Muzică Ușoară  „DELFINUL DE AUR” 2017. Organizatorii spun că dacă vremea nu va fi favorabilă, Festivalul se va desfășura la Casa de Cultură.

Orașul Năvodari va fi sărbătorit apoi timp de trei zile.

Primăria precizează că la finele lunii iulie – începutul lui august 2017, vor fi marcate Zilele Orașului. La Stadionul Local „Flacăra” Năvodari vor avea loc spectacole la care vor fi invitați diverși artiști.

Evenimentele din Năvodari vor continua și după sfârșitul sezonului estival.

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, la Troița din centrul orașului, vor fi organizate acțiuni de depunere coroane de flori, omagiere veterani de război și muzică de fanfară.

Luna decembrie va aduce și „ORAȘELUL COPIILOR”, la Năvodari, în Parcul Central, unde cei mici dar și cei mari se vor bucura de un decor de poveste cu ornamente de Crăciun și mii de luminițe colorate.

Tot în Orășelul Copiilor, locuitorii din Năvodari își vor lua rămas bun de la 2017 și vor întâmpina noul an. De Revelion, Primăria promite organizarea unui impresionant foc de artificii.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/serbare-campeneasca-si-zilele-orasului-navodari-cand-vor-avea-loc-evenimentele/

Comentarii