Sfârșit tragic pentru doi soți din comuna constănțeană Lumina

Cei doi au murit, vineri seara, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in plin de un alt autoturism. Martorii spun că șoferul acestuia din urmă conducea cu mare viteză si nu a putut evita impactul. Soferul este acum cercetat ptr ucidere din culpa.

Cei doi soti se intorceau de la Tucea si mergeau spre casa, la Lumina. Barbatul de 75 de ani nu avea viteza, iar la intersectia localitatii Lumina cu drumul national 2A s-a incadrat sa vireze la stanga. Nu i-a acordat prioritate soferul care venea dinspre Ovidiu, iar impactul dintre cele doua masini a fost nimicitor.

Soferul care conducea cu viteza, mai era cu un prieten in masina si trei tinere. Cu totii participau la o nunta. Fratele soferului era ginerica, iar cei cinci voiau sa mearga acasa ca sa se schimbe. Tinerele erau domnisoare de onoare.

Impactul a fost atat de violent incat masina in care se aflau cei doi soti s-a transformat intr un morman de fiare contorsionate. Femeia a murit pe loc, iar pe barbat pompierii l-au scos cu greu din interior. Medicii au incercat sa il resusciteze, dar a fost in zadar.

Domnisoarele de onoare au ajuns la spital. Tot acolo au ajuns apoi soferul si prietenul lui, insa cei doi nu au ramas internati.

Soferul, care la prima vedere nu pare vinovat de producerea accidentului,  s-a ales cu dosar penal si este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/sfarsit-tragic-pentru-doi-soti-din-comuna-constanteana-lumina/

Comentarii