Șofer de autobuz care face legătura între Năvodari și Constanța, filmat de pasageri fumând la volan

Legea antifumat pare să nu-i învețe nimic pe unii români, nici chiar amenzile prevăzute de această lege, intrată în vigoare la începutul anului. Deși Legea prevede sancțiuni aspre pentru cei care nu o respectă, încă există persoane care ignoră aceste norme și continuă să fumeze în spații interzise, chiar dacă vorbim despre șoferul unui autobuz plin de oameni.

”Fumatul este interzis în  toate mijloacele de transport în comun, unde nu se va mai putea folosi nici țigareta electronică”, prevede un articol din Legea 15/2016 pentru prevenirea și combaterea consumului produselor din tutun.

Cu toate acestea, conducător auto din imagine fumează cu nonșalanță la volanul autobuzului.  Nu îl interesează faptul că în spatele lui se află și nefumători, nici efectul fumului de tutun asupra unei femei însărcinate, care se simte rău.

Autobuzul respectiv, care face legătura între Năvodari și Constanța prin localitățile Lumina și Ovidiu, aparține societății Metropolitan, una dintre principalele firme private de transport în comun, la nivel local.

Zilele trecute, de la ieșirea din Năvodari până aproape de Lumina, șoferul respectiv a fumat încontinuu și a vorbit la telefon, e drept, folosind un dispozitiv handsfree.  Deși lumea vocifera în spatele său, nu s-a sinchisit să stingă țigara până nu s-a consumat complet. Pentru acest motiv, așteptăm o reacție a conducerii societății unde este angajat.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/sofer-de-autobuz-care-face-legatura-intre-navodari-si-constanta-filmat-de-pasageri-fumand-la-volan/

Comentarii