Sprijin financiar pentru năvodărenii cu venituri mici

Sistemul public de termoficare din orașul Năvodari își va înceta activitatea, cel mai probabil, chiar din această vară, sub povara datoriilor neplătite de populație. Autoritățile locale au un plan de a-i ajuta pe năvodărenii cu venituri mici, afectați de această perspectivă, pentru a-și procura alte sisteme de asigurare a apei calde și a căldurii.

Societatea Termica Distribuție Năvodari mai are, în prezent, doar o mie de clienți, situație care face nefezabilă continuarea activității, spune primarul Florin Chelaru. Debranșările masive, pierderile din rețea, restanțele la plată ale populației și costurile tot mai mari cu energia vor duce, cel mai probabil, la încetarea activității, chiar din această vară.

Autoritățile vor să îi ajute cu bani pe cei afectați de această măsură, pentru a-și acoperi o parte din costurile necesare instalării unor alte sisteme care să le asigure apa caldă și, de la iarnă, căldura.

Citește tot articolul AICI

Sursa: http://www.radioconstanta.ro/2022/07/05/sprijin-financiar-pentru-navodarenii-cu-venituri-mici-afectati-de-inchiderea-termica-distributie/

Comentarii