A sunat clopoțelul pentru miile de elevi ai orașului Năvodari

Curtea școlii a prins viață, iar clipa revederii cu toți colegii, dar și cu dascălii a fost emoționantă. Emoții au avut și părinții care i-au însoțit pe cei mici în prima zi din noul an școlar. Cei mici, dar și cei mai mari, au așteptări mari de la acest nou început, iar primarul orașului Năvodari a fost alături de ei și au hotărât, de comun acord, că vor fi parteneri de acum încolo.

Dimineața zilei de luni a fost o dimineață a emoțiilor. Vacanța, parcă prea scurtă, s-a încheiat, așa că elevii s-au întors în băncile școlilor pentru un nou an școlar. Îmbrăcați frumos și cu bucurie pe chip, cu toții au luat parte la festivitatea de deschidere și au intonat, într-un singur glas, imnul școlii.

Toate gândurile bune au fost îndreptate către cei mici. Chiar și inspectorul școlar general le-a transmis urări și încurajări pentru noul an prin intermediul colegilor săi.

Școala generală Nr. 1 George Enescu din Năvodari a avut invitați de seamă la festivitatea de deschidere. Primăria a reușit să găsească și să aloce școlii bugetul necesar pentru ca în noul an școlar, cei mici să învețe în clase moderne. În schimb, elevii au promis că vor luat numai note bune.

Dacă prima săptămână este pentru reacomodare, de săptămâna viitoare, elevii și profesorii vor intra în forță în noul an școlar.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/sunat-clopotelul-pentru-miile-de-elevi-ai-orasului-navodari/

Comentarii