Tânăr din Năvodari, acuzat că a înjunghiat o persoană

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, a fost arestat pentru 30 de zile și acuzat de tentativă de omor în urma scandalului sângeros petrecut în minivacanța de 1 mai, în apropierea unui celebru club de fitze din nordul statiunii Mamaia.

S-a-ntamplat in dimineata zilei de 30 aprilie. In parcarea clubului, petrecaretii obositi isi cautau masinile ca sa plece acasa, dupa o noapte intreaga de petrecere si mult alcool.  Era ora 6 dimineata, cand un tânăr de 29 de ani, din Tulcea, însoțit de prietena sa, a parasit clubul. Odată ajunși în parcare, un alt bărbat, aflat la volanul unei mașini, din neatenție, a atins-o ușor pe fată. Nu a fost vorba despre o accidentare propriu-zisă, însă, de la acest incident s-a iscat un scandal între cei doi barbati. În cele din urmă, cel de la volan s-a dat jos, a scos un cuțit si l-a înjunghiat pe prietenul fetei.

S-au scurs clipe de groaza: prietena victimei, paralizata de frica, a fost incapabila de vreun gest, insa cativa trecatori care au vazut scena au sunat imediat la 112. Tanarul a fost luat mai mult mort decat viu si dus la Spitalul Județean Constanta. Victima a avut nevoie de patru zile de îngrijiri medicale pentru a se repune pe picioare. Medicii au fost nevoiti sa-i scoata din plamani mai bine de 1 litru de sange. De aceea procurorii au încadrat fapta la ”Tentativă de omor”.

Tânărul înjunghiat a fost externat și trimis acasă abia joi dimineață.  Între timp, polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și a declarațiilor martorilor, acesta fiind Floricel Ilina, de 26 de ani, domiciliat în Năvodari, cunoscut și sub porecla ”Bebe”. În timp ce victima a fost externată din spital, agresorul a  fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/tanar-din-navodari-acuzat-ca-injunghiat-o-persoana/

Comentarii