Un nou teren de sport la Năvodari

Primăria Năvodari a anunțat, astăzi, începerea lucrărilor de amenajare a unui teren de sport, cu gazon artificial. Acesta va fi realizat pe strada Stadionului, în partea centrală a orașului, pe o suprafață de 7450 mp.

Autoritățile au precizat că lucrările constau în realizarea de teren de sport omologat cu gazon artificial, de alei perimetrale teren sport (gazon artificial), alei pietonale propuse (pavele prefabricate), tribune spectatori pe două rânduri cu o capacitate de 156 de locuri și spații verzi.

Terenul de sport va fi împrejmuit cu gard din plasă sudată pe stâlpi metalici, cu o înălțime de 6 metri și va avea un sistem de nocturnă cu 8 stâlpi de iluminat de 12 metri lungime.

”Astăzi am semnat începerea lucrărilor la proiectul de amenajare a unui teren de sport în apropiere sălii de sport pe strada Stadionului. (….). Prin implementarea acestui proiect se dorește corectarea disfuncțiilor generate de existența unui teren fără utilitate publică în cadrul unui cartier rezidențial, fapt ce va duce la îmbunătățirea aspectului estetic al zonei și creșterea valorii terenurilor învecinate, precum și îmbunătățirii calității vieții riveranilor, direct afectați de acest proiect de investiții” a precizat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, într-o postare pe Facebook.

”Se prevăd două suprafețe de teren, pe latura de Est, respectiv Vest a terenului de sport propus, asupra cărora nu se va interveni în niciun fel, aceste suprafețe sunt prevăzute pentru o modernizare ulterioară a zonei, în proiecte separate urmând a fi analizate oportunitatea amenajării unei zone de circulație rutieră, respectiv a unui număr de locuri de parcare auto. Până la implementarea respectivelor proiecte, aceste zone se vor păstra la nivel de spații verzi.

Realizarea terenului de sport va fi făcută utilizându-se materiale și produse performante, nefiind utilizate produse chimice cu impact negativ asupra mediului ambiant”, mai spune edilul din Năvodari.

Comentarii