(VIDEO) Bătută de un polițist în Năvodari?

Inca un scandal de proportii in care un politist este acuzat de agresiune fizica, de o victima. Femeia mutilată sustine ca a fost batuta crunt de un om al legii, in Navodari. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Incidentul fara precedent s-a intamplat ieri,  in Navodari. Tanara de 28 de ani sustine ca a fost batuta brutal de politist, in urma unui conflict mai vechi.

Femeia cu care s-ar fi certat a anuntat-o ca va suna la Politie. In schimb, si-ar fi sunat sotul, adica politistul care ar fi agresat-o.

Tanara a vrut sa plece de la fata locului dar nu ar mai fi apucat.

Astazi s-a prezentat in fata colegilor politistului, unde a depus plângere. A mers si la Serviciul de Medicină Legală din Constanța. Pe 4 ianuarie urmeaza sa i se inmane rezultatul.

Oamenii legii efectuează cercetări în cauză.

”În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un polițist din cadrul Poliției orașului Năvodari, vă comunicăm faptul că, în urma unei plângeri înregistrate la IPJ Constanța, a fost demarată o anchetă internă, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de Biroul Control Intern” (comunicatul de presă al IPJ Constanța)

Sursa: https://stiri.litoraltv.ro/batuta-de-un-politist/

Comentarii