(VIDEO) Grav accident rutier produs pe drumul care leagă stațiunea Mamaia de Năvodari

Grav accident rutier produs, în această dimineață, pe drumul care leaga stațiunea Mamaia de Năvodari. Un autoturism s-a răsturnat  iar un altul a fost grav avariat, în urma unei coliziuni puternice. Potrivit martorilor, accidentul s-a produs din cauza unei denivelări în asfalt.

S-a întâmplat vineri dimineață, 19 mai, la ora 07:45, când la Inspectoratul pentru Situații „Dobrogea” a fost anunțat un grav accident, cu persoane încarcerate, produs aproape de Năvodari, în zona Hanul Piraților.  Potrivit martorilor, șoferul unui autoturism WV Golf, care mergea dinspre Năvodari spre Constanța, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Logan, care venea din sens opus, asta după ce a escaladat parapetul din beton care departe cele două sensuri de mers. Martorii susțin că de vină ar fi o denivelare la nivelul carosabilului.

Volkswagen-ul s-a răsturnat pe partea carosabilă, ambele mașini fiind aproape distruse. Imediat la fața locului s-au deplasat trei autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță și o autospecială pentru descarcerare de la detașamentul Midia.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele ce au precedat producerea impactului.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/grav-accident-rutier-produs-pe-drumul-care-leaga-statiunea-mamaia-de-navodari/

Comentarii